עוגת פרג של אמא שלי, שושנה ביבר, שמצליחה לכל אחת, תמיד! קלה להכנה ולזלילה 😋
לבלילת עוגה-תבנית גדולה של תנור
200 גרם חמאה
200 גרם פרג טחון
מיכל שמנת מתוקה
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כוס סוכר
שש ביצים
קורט מלח
לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה, שלא ישארו גושים ולתנור.
180° למשך כשעה, עד שמעט מעט זהוב למעלה.
לציפוי, להמיס את השוקולד עם השמנת ולמרוח.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה