יום ראשון, 14 ביולי 2019

כשמיניליין משיקה את AEG LOUNGE בדן גורמה, ככה זה נראה


אני אוהבת מאוד קורסים/ סדנאותבישול, קצרים, ארוכים, זה לא באמת משנה, אבל מה שמאוד משנה לי זה שאת מה שלמדתי אוכל ליישם בבית, במטבח הפרטי שלי, הגומחה הקטנה שלי שאין לה שום קשר לגודל של המטבחים שבהם אנחנו בדרך כלל מבשלים בקורסים/ השתלמויות למינהן.
לטובת ההצלחה, בין היתר גם שלי במטבח, מיניליין משיקה את AEG LOUNGE לחובבי הבישול בשיתוף "דן גורמה", בית הספר לבישול קולינרי, כך ששמי שמגיע ללמוד בסדנא/ קורס וכל היוצא בזה יוכל ליישם הכל במבטח הביתה בלי התאמות מיוחדות.
הטרקלין המאובזר היטב נותן מענה אמיתי לצורך של בשלנים כמוני, הוא מאפשר לי לחוות בבית מה שחוותי בסדנא/ קורס ולא להישאר עם מתכונים שכדי להצליח בהם אאלץ לקנות אי אלו מוצרים נוספים. תוך כדי ההתנסות בטרקלין המאובזר התנסיתי בתנורים, כיריים, בלנדרים, מעבדי מזון וכו.
בסדנא נהנינו מאודי ברקן, הלא הוא החצי משני גברים ומקרר, אומן בפני עצמו במטבח הבריא ובזכותו למדתי עוד מספר מתכונים כייפים שנעים וטעים להכין, תוכלו ליהנות מהם בעצמכם מטה.

על הבשורה המרגשת והמיזם הנהדר בעיניי חושבת קרן ימיני, מנהלת השיווק בחברת מיניליין כך: "אנו גאים להשיק את AEG Loungeבשיתוף עם "דן גורמה" - בית הספר ללימודים קולינריים ומאמינים כי חווית המשתתפים בסדנאות בשימוש במגוון המוצרים המתקדמים של המותג AEG יתרמו הן למותג והן למשתתפים חובבי הבישול, אשר יוכלו ליהנות מתוצאות מקצועיות גם בבית".

שלא תגידו שאני לא דואגת לכם, מטה שני מתכונים מאלו שהכנו, האחרים יעלו בהקדם האפשרי, כל הקרדיט והתודות לאודי ברקן המקסים שליווה ולימד אותנו צעד צעד בתוך הסדנא הנהדרת של הבישול הבריא.


מתכון לקרקרים שקדים ופשתן של אודי ברקן
מצרכים לכ-60 יחידות:
·         75 גרם (3/4 כוס) שקדים פרוסים
·         3/4 כוס שיבולת שועל
·         כוס + כף קמח חומוס
·         חצי כוס סומסום
·         חצי כוס גרעיני חמניה או דלעת
·         רבע כוס זרעי פשתן טחונים
·         כפית וחצי מלח
·         כוסות מים
·         כפות שמן זית
·         לציפוי: קצח, שומשום שחור או פרג לא טחון

אופן ההכנה:
1.    מחממים תנור ל-170 מעלות על מצב טורבו
2.    מערבבים בקערה את כל החומרים למעט המים והשמן
3.    מוסיפים כעת את המים והשמ ומניחים ל-15 דקות בצד את התערובת
4.    מרפדים תבנית תנור בניייר אפייה ומשמנים בשמן זית
5.    מוזגים את הבלילה ומשטחים בתבנית על שהיא אחידה ואופים 15 דקות
6.    מוציאים וחותכים לריבועים
7.    מחזירים ואופים לעוד 30 דקות
8.    משאירים בתנור לעוד 15-20 דקות כשהוא כבוי ומפרידים עם מעט מים כשהריבועים עוד חמים.

מתכון למלבי מוקצף ורוטב מנגו
מצרכים:
500 מ"ל חלב שקדים
כפות קורנפלור
500 מ"ל קרם קוקוס
כפות מי ורדים
חצי כוס סוכר
קרח
לרוטב מנגו:
מנגואים קלופים וחתוכים או 3 כוסות מנגו חתוך קפוא
כפות סוכר
כפית תמצית וניל
להגשה:
עלי נענע קצוצים
צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
לרוטב מנגו: מבשלים את כל החומרים כ-10 דקות, טוחנים בבלנדר ומקררים היטב.
למלבי: מכינים קערת מי קרח בצד. ממיסים את הקורנפלור בחלב שקדים ומעבירים לסיר. מעבירים את תערובת הקורנפלור יחד עם שאר החומרים, מערבבים היטב ומחממים עד לסף רתיחה. מבשלים 2-3 דקות עד שמסמיך. מעבירים את התערובת לבן מארי מעל מי קרח ומערבבים עם מטרפה לקירור התערובת. מעבירים לשקי זילוף ומקררים במקרר. מגישים בכוסות ומפזרים מהמנגו, עלי נענע וצנוברים ומעט מלח גס אטלנטי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...