יום ראשון, 28 באוגוסט 2022

ברמן- סדרה חדשה ללא גלוטן




מאפיית ברמן, השיקה סדרה ללא גלוטן, לחמים פרוסים ולחמניות אשר נאפים בטכנולוגיה מיוחדת שמסייעת בשמירת הטריות לאורך זמן. הלחמים מכילים קמחי אורז, פשתן וסויה. כבר תקופה ארוכה שכולם ערים לעניין הגלוטן, לא מעט אנשים מחליטים מסיבה בריאותית או בשל עניין הגזרה, להפחית בגלוטן עד כדי לא לאכול גלוטן כלל. 

מאפיית ברמן זכתה במיתוג בראבו על הסדרה ללא גלוטן, ניסינו את הלחמניות הנהדרות של ברמן, כל בני הבית אהבו והילדים אפילו אהבו ממש בשל רכות הלחמניות והקלילות שיש להן. כאמור, ניתן לזכות בתואר הנחשק רק על ידי קטלוג הצרכנים אשר בוחר במוצר ו/או בשירות מסוים. 

כבית שמכין לא מעט כריכים מכורח הנסיבות, הן למסגרות והן לטיולים, אין ספק שמוצר מעין זה מהווה גיוון למוצרים דומים עם גלוטן, אני רואה לא מעט אנשים שמרגישים טוב יותר עם מוצרים ללא גלוטן, כאלו שממש מרגישים שהבטן שלהם מודה להם על השינוי, כאלו שיש להם רגישות קלה ולא חס וחלילה צליאקים. 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...