יום שלישי, 13 ביולי 2021

קמח מנופה "טחנות ישראליות"- קמח פיצה ופוקאצ'ה


 

אין כמו פיצה, במיוחד כזו שמכינים בבית, שיודעים בדיוק מה יש בה והיא מותאמת לחך של כל בני הבית. 

מתכון לפיצה:

מצרכים לבצק

500 גרם קמח מנופה 

כף שמרים יבשים 

3 כפות סוכר חום

50 מ"ל שמן זית- נותן ארומה נהדרת, אם לא אוהבים תחליפו לרגיל 

350 מ"ל מים בטמפ' החדר

מוצרלה/ גבינה צהובה

רוטב עגבניות

כפית מלח


רוטב- לפי טעמכם האישי, אפשר גם קנוי

את הבצק יש להתפיח פעמיים, כל פעם כ-30 דקות, לאחר מכן לפתוח אותו, לקרוץ לעיגולים או לפי העין, מה שנוח לכם. למרוח ברוטב ומעל לפזר מוצרלה או גבינה צהובה. 

להכניס לתנור שחומם ל-160 מעלות לכ-20 דקות, תלוי בעובי הבצק. 


בתיאבון 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...