"משומשו" משתפת מתכון לגבינה טבעונית בהכנה ביתית:
מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה, יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" משתפת לרגל הקיץ והחופש הגדול במתכון לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.
קיץ טעים ונעים!
מצרכים:
1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)
1/2 כוס מים
צרור עלי זעתר
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ- 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש.
בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה