יום שבת, 13 במרץ 2021

חברת "נפטון" משיקה מארז תבלינים/ ממרחים לפסח+מתכונים קלים וטעימים



ניתן להניח שאנחנו בכיוון הנכון, שהקורונה לאט לאט מתאדה מהחיים שלנו, לפחות ככה אני מקווה והנתונים כרגע נראים מעודדים במיוחד. עם בוא חג הפסח עלינו לטובה, גם המתנות למארחים/ למשפחה הם כמובן חלק מהחגיגה.

חברת "נפטון" , חברת התבלינים והממרחים הטעמים ואיכותיים כאחד, יוצאת עם קופסא סופר אטרקטיבית וטעימה, בקופסא תוכלו למצוא ארבעה להיטים שללא ספק יכולים לשמש אתכם בחג ובכלל בהכנת מטעמים: ממרח אריסה מתוקה, תערובת פלפל לימון, תערובת טוסקנה ותבלין שווארמה. כל אחד מהם מתאים לתיבול מגוון מנות בשריות, צמחוניות או חלביות.

כל המוצרים ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל, חברת "נפטון" (1990) מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים. המוצרים כשרים לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף, ניתן לרכוש אותם ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

 

בקופסא המפנקת 4 מוצרי "נפטון"

 


תערובת "טוסקנה": תערובת תבלינים מיוחדת להכנת סוגים מגוונים של מנות ובהם עוף, בשר, דגים, פסטה, תפוחי אדמה, אורז, קינואה ועוד. התערובת כוללת, בין השאר, שמן, שום גבישי, פפריקה מתוקה, רוזמרין, מלח ים ועוד.


תערובת לתיבול "פלפל לימון": אופיינית לדרום אפריקה. התערובת מכילה פלפל שחור גרוס ולימון מיובש. מתאימה למאכלים קרים או חמים, בשריים, צמחוניים או חלביים.


"ממרח אריסה מתוקה": מתאימה למאכלי בשר או חלב, מאכלים צמחוניים ולכריכים. מכילה, בין השאר, שמן קנולה, פלפל אדום יבש, תבלינים, סוכר, מלח ומלח לימון.


"תבלין שווארמה": מתאים לעוף, פרגיות, חזה עוף, בשר כבש, הודו, בקר וגם לתפוחי אדמה ואורז. מכיל, בין השאר, כמון, כוסברה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זנגוויל, כורכום, שום, קינמון, הל ומלח.

 

"נפטון" מציעה מתכון לכרעיים עסיסיים של עוף עם ממרח אריסה מתוקה ובצל ירוק




"נפטון" מציעה מתכונים טעימים לליל הסדר ולחול המועד:

כרעיים עסיסיים של עוף עם ממרח אריסה מתוקה ובצל ירוק

מצרכים:

6 כרעיים (אפשר מפורקות לירכיים ושוקיים)

1 - 2 צנצנות ממרח "אריסה מתוקה" של "נפטון"

חופן בצל ירוק, פרוס דק

פלפל שושקה או פלפל חריף, פרוס דק

אופן ההכנה:

 לעסות את העוף ב-8 - 9 כפות של ממרח אריסה מתוקה ולהשרות כחצי שעה

לחמם תנור מראש ל-180- 200 מעלות

 להעביר את העוף – עם המשרה – לתבנית תנור מתאימה. לערבב 2 כפות שמן זית עם 3 כפות מים, ולצקת מעט בכל אחת מפינות התבנית

 לצלות את העוף כ- 35 דקות, ולהפוך. אם הרוטב התייבש, להוסיף עוד שמן זית מהול במים, בפינות התבנית

  לצלות עוד כ-15 - 20 דקות, עד שהעוף שחום ורך (סה"כ צלייה 50- 60 דקות, תלוי בגודל הכרעיים ובעוצמת התנור)

להגשה: לפזר מעל העוף בצל ירוק ופלפל, פרוסים

"נפטון" מציעה מתכון לסלמון נימוח בתנור, חמוץ-חריף  בתיבול "תערובת לתיבול פלפל לימון"



"תערובת לתיבול פלפל לימון" אופיינית לדרום אפריקה, והיא מתאימה להכל - בשרים, עופות, דגים, תוספות וסלטים.

 

מצרכים:

8 נתחים של פילה סלמון

2 כפיות "פלפל-לימון" של "נפטון"

1/2 כפית שום גבישי של "נפטון"

1/2 כפית מלח

3 – 4 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

להשרות את נתחי הדג בשמן זית, פלפל לימון, שום ומלח כחצי שעה

      לחמם תנור מראש ל-200 מעלות

להעביר את הסלמון לתבנית תנור מתאימה, מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה

לצלות את הסלמון 12 – 18 דקות (תלוי בעובי הפילטים ובעוצמת התנור) ולבדוק אם הדג מוכן. להימנע מצליית יתר וייבוש בשר הדג

** אם רוצים להפוך את המנה לחלבית: להוסיף קוביית חמאה על כל פילה מייד עם הוצאתו מהתנור

 

 

צילום מוצרים – מיכאל כץ

צילום מנות – FREEPIK

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...