יום ראשון, 8 בנובמבר 2020

לחם פשתן טעים ובריא- מבית "ביכורים"

 




מי מאיתנו לא אוכל לחם?! מרבית האנשים שאני מכירה אוהבים ואוכלים לחם לפחות פעם ביום, ואם כבר אוכלים לחם, עדיף לאכול לחם מלא בבריאות, חברת "ביכורים מזון ומאפה", השיקה את לחם הפשתן שלה, מלא באומגה 3, חלבון וסיביים תזונתיים, ויחד עם זאת הוא דל בפחמימות. מעבר לזה, הלחם לא מכיל סוכרים או ממתיקם מלאכותיים ובשל הרכבו המיוחד, הוא מסייע לשובע לאורכך זמן, וכך שבעצם אפשר ליהנות מכל העולמות ועדיין ליהנות מלחם טעים. 

את לחם הפשתן קיבלתי להתנסות, ולקחתי את זה צעד קדימה ובמשך השבוע אכלנו רק אותו בבית, הילדים לא הרגישו שמדובר בלחם שונה מהרגיל מלבד זה שציינו בפניי שהוא יותר רך וטעים, שזה כלשעצמו ערך מוסף, לפחות בעיניי. לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם נשמרים בטכנולוגיה ייחודית ומוגדרים כמזון על. 




מעבר לכל האמור לעיל, תוקפו של הלחם מאוד ארוך, הרבה יותר מהרגיל, מה שמאפשר ליהנות ממנו במשך תקופה ארוכה יותר ומעבר למה שאנחנו רגילים. 

הלחם פשתן כשר בהשגחת העדה החרדית. ניתן לרכוש אותו ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה):  https://www.bikurim.co.il/

         ביכורים מציעה טוסטים טעימים, מלאים בדברים טובים – מלחם פשתן.

         מתכון לטוסטים מלחם פשתן, מתובלים בשמן זית, פפריקה, אורגנו ומלח גס

מצרכים:

כיכר לחם פשתן של "ביכורים"

שמן זית כתית איכותי (בבקבוק תרסיס ייעודי, או בקערית עם מברשת למריחה)

מלח אטלנטי גס

פפריקה מתוקה

אורגנו מיובש

 

אופן ההכנה:

¨      לרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ולסדר בה את הפרוסות

¨      לרסס (או למרוח) את הפרוסות בשמן זית, ולפזר מעל את התבלינים. להפוך ולחזור על הפעולה גם בצד השני

¨      להכניס לתנור ולאפות כ-45 דקות בחום של 150 מעלות

¨      לבדוק: אם מרבית הטוסט כבר התקשה, לכבות את התנור ולהשאיר בו את הפרוסות עוד כ-10 דקות

¨      להוציא, לצנן ולשמור בקופסה אטומה

הגשה:

להגיש עם מבחר גבינות – רכות וקשות, עגבניות, חומוס, טחינה, סלט חצילים, חצילים מטוגנים, בטטות צלויות, מטבוחה, סלט גזר, זיתים, מלפפון חמוץ, פלפל שיפקה, פיטריות, טונה, סלמון מעושן, בשקים קרים, נקניקים, פסטרמות ועוד.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...