יום שבת, 12 במרץ 2022

כל מה שצריך בקונדטוריה- UNIQUE מבית חברת "מייסטר"

 


מייסטר הקימה אתר מכירה לקהל הביתי בתקופת הקורונה, לתת מענה איכותי לאופה הביתי המקצועי, והחצי מקצועי טעים על המדף: מותג UNIQUE מבית חברת "מייסטר", המתמחה במוצרי לשוק הלימודים והמוסדי בתחום הקונדיטוריה, משיק לשוק פרטי "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח" - מעולים להכנת קינוחגות, גלידות ומילויים או ככה סתם, כפי עם... מייסטר. . (משנת 1997) מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לקונדיטורים.


אחת הביטויים המפתיעים (ואולי לא) של תקופת הקורונה, הייתה פריחה של תחום האפייה ודברי המתיקה הביתיים. קהל ביתי חובב, מקצועי וחצי מקצועי של אופים וקונדיטורים, שמצא עצמו בבית, החל למכור מוצרי אפייה וקינוחים מהבית. רבים מתוכם פנו לחברת מייסטר וביקשו את מוצריה בכלל - ואת מוצרי הפרימיום של מותג UNIQUE בפרט - במשלוח הביתה. החברה נענתה לאתגר והקימה אתר מכירה לשוק הפרטי ולקהל הביתי. בין טיפול המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE - מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד.
מחית פיסטוק 100%: מכילה אך ורק פיסטוק ירוקה איכותית הגדל בגבול טורקיה-סוריה. מתאים לגלידות, מוס, קצפת, עוגות ועוד. מחיר:72ש"ח לצנצנת מכיל 300 גרם.
קרם בייגלה מלוח: ממרח קרם במרקם רך המכיל בייגלה אמיתי. מתאים לקינוחים, מילויים, עוגות, גלידות ועוד. מחיר: 39 ש"ח למיכל כולל. 450 גרם
כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר והרבנות מטה יהודה.
להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il/  ורשתות וחנויות מתמחות, בשימוש: בייקס (גבעתיים, יהוד), סטוק מתוק (מודיעין), בייקינג (ראש העין), בטבט (בילו סנטר) ועוד.
מותג UNIQUEמציע שני מתכונים נהדרים: עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%, ובראוניז עם קרם בייגלה מלוח
באדיבות הקונדיטורית עמית פרטוש

 


בראוניז בייגלה מלוח

(30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20 X30)

חשובים:

לבצק

150 גרם חמאה

3 ביצים גודל L

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר של UNIQUE

קרם בייגלה מלוח של UNIQUE

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח

 

לקרם וניל

500 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

** להגשה: בייגלה מלוח, שבור

 

 

אופן ההכנה:

בראוניז

¨     להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)

¨     לטרוף פנימה את הסוכר

¨     להוסיף ביצים, אחת אחת

¨     הוסף קמח ומלח

¨     לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי

¨     להעביר את הבלילה לתבנית משומנת

¨     לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו

¨     לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים

¨     להוציא מהתנור ולצנן. העברת למקרר או למקפיה

¨     להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות

¨     מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח

קרם וניל

¨     להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה

¨     לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל

 


עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%

(מספיק לחמש רולדות בתבנית אינגליש קייק)

חשובים:

1 ק"ג קמח לבן

2 כפות שמרים יבשים

1 מיכל מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

1 כוס סוכר

1 כוס חלב חמים (אפשר לחמם במיקרו כדקה)

4 ביצים גודל L

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

להברשה: 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

¨     לשים קמח, שמרים וסוכר בקערת מיסר. להוסיף חלב חמים

¨     להוסיף ביצים וללוש עם וו לישה עד שמתקבל גוש בצק

¨     להוסיף את הקוביות החמאה בהדרגה וללוש עד שהם נטמעים בבצק. הוסף 6 - 8 כפות מחית פיסטוק 100%. יש לעבד את הבצק 7 – 10 דקות

¨     להעביר לקרה משומנת מעט. לכסות במגבת מטבח נקייה ולהתפיח לילה במקרר או שעתיים, במקום חמים

¨     לחלק את הבצק שתפח ל-5 כדורים, כל אחד 400 גרם

¨     על משטח מקומח לרדד כל כדור למלבן ארוך ודק. למרוח מחית פיסטוק או מלית פיסטוק (**מתכון בהמשך)

¨     לגלגל לרולדה ולהקפיה 10 – 15 דקות

¨     לפרוס לרצועות עבות במרכז, להניח את החצאים אחד על השני וליצור צורת בורג

¨     להעביר לתבנית ולהבריש בביצה טרופה

¨     להתפיח 1/2 – 1 שעה, עד שהרולדה מכפילה את הנפח

¨     לאפות ב-160 מעלות בתוכנית טורבו, 30 – 40 דקות. בדוק שהמאפה נאפה היטב במרכזו/מבפנים

¨     אפשר לפזר אבקת סוכר אולהבריש בסירופ סוכר

**מצרכים למלית פיסטוק

100 גרם חמאה רכה

1 כף מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

100 גרם אגוזי פיסטוק טחונים

1 כוס אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

2 כפות קורנפלור

קורט מלח

אופן ההכנה:

¨     בקרת מישר מעבדים עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר

¨     הוסף ביצה ולערבב עד שמתאחד

¨     הוסף את שאר הדברים ולעבד למסה חלקה

 

** תוספת נחמדה: קראמבל פיסטוק

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

100 גרם קמח

80 גרם סוכר דמררה

100 גרם פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

לעבד הכל במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) לקבלת גושי בצק. יש לפזר את הקרמבל מעל הרולדה, לפני האפייה.

 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...