יום ראשון, 17 באוקטובר 2021

"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה טרייה מצוננת חדשה מסוג בוסיאטה



יום הפסטה הבילאומי חל בתאריך 25/10 וזה בדיוק הזמן להכיר לכם מבעוד מועד את "פסטה ריקו" , הפסטה הטרייה שמשנה את כללי המשחק בתחום ומביאה את המסעדה לבית במעט עבודה ובמחיר  לכל כיס

"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה טרייה מצוננת חדשה סגולות בוסיאטה, שתוכלו למצוא בשלושה סוגים:

בוסיאטה קלאסי, תרד וסלק, הפסטה מכילה 100% חיבת דורום עם אחוז חלבון גבוה, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית, כלל מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, טעימה מבנים יוצרים דופן, קלילה הכנה, ממש מבינים את המסעדה הבייתה בכמה דקות ובאופן מיוחד בפחות כסף.

קיבלתי להתנסות שני סוגים של בוסיאטה להתייצב, תרד וקלאסי, את שניהם כל בנימין אהבו כשהילדים אהבו במיוחד את הקלאסי. בשל ההכנה הקלה של הפסטה והרטבים של "פסטה ריקו" בחרתי להיזר בילדים לביצוע המשימה, מה שהפך את הארוחה לעוד יותר אטרקטיבית ולפעילות מחלקת נעימה וכייפית.  קיבלנו במארז גם את הרוטב שמנת וגבינת מנצ'גו שעבדו בצורה מופלאה ומדוייקת השונות כמויות לכל.

חברה פסטה ריקו, חברה ה מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית ומשווקת מוצרי המזון מאיטליה בהם רטבים, קמחים, אורז ועוגיות,משיקה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, סדרת מוצרים חדשים של פסטה מצוננת טרייה סטייל בוסיאטה, פסטה פרמיה קצרה מ -100% דורון. . סדרת המוצרים החדשה שלנו פסטה טריירה בשלושה טעמים: בוסיאטה קלאסי, בוסיאטה תרד ובוסיאטה סלק. סדרת הפסטה הטרייה של פסטה ריקו תשווק לרשתות המזון השונות משתמשים בחברה "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדות.

פסטה בוסיאטה היא סוג פסטה מסורתית במקור ממחוז טראפני ואופיינית מאוד לאזור קלבריה וסיציליה. שמה של הפסטה לקוח מהמונח בוסו, מחט סריגה בה השתמשו בטראפני לסריגת צמר עבה וכותנה. הבוסיאטה מיוצרת במקור שימוש במקלחת על הפסטה הטרייה מגולגלת ומעוצבת ליצירת צורתה הספירלית אופיינית והייחודית של הבוסיאטה. פסטה בוסיאטה יותר "בשרית" ונגיסה, שומרת על צורת ומשתלבת מעולה במנות בשונות כמו בולונז, פסטו, סלט פסטה קר ועוד.

                                   

שמי שי אלון, מנכ"ל חברה פסטה ריקו, "כמו במפעלי הפסטה המובילים באיטליה ובעולם, אנו מקפידים בפסטה ריקו שימוש בראש מתכת מחורר עשויים ברונזה, שדרכו עובר בצק הפסטה המקבל את צורתו הסופית. תודות למעבר בפתחי ראש הברונזה המיוחד, המיוחדות זיזים קטנטנים מכל צידי הפסטה, אותם מעניקים להעביר פנים גדולים ומחפשים יותר. רק פסטה שיוצרה בשיטת BRONZE DIEסופגת טוב את הרוטב בת המחקר והמתמטיקה התאמה מושלמת למנות שף ולבישול עילי וביתי ".

חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת המסעדות שף, במדיניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ.. בנוסף מייצרת חברה על השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד. 



כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.90- ​​14.90 ₪ לאריזת 300 גרם

להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.

 

 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...