סדרת מוצרי צ'ונגו,מבית עוף טוב, הטעימה במיוחד יש לציין, זכתה לאחרונה במקום הראשון במבחן הטעימה של השפים בתכנית חיסכון, קשת 12 ואני ממש לא התפלאתי, כי כזה איכותי וטעים כולם מרגישים בזה. הסדרה הנהדרת הרחיבה בימי אלו את הסדרה והשיקה את צ'ונגו פופקורן– חטיפי מיני שניצל, אשר עשויים מנתח שלם של עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, המיוצרים בטכנולוגיה ייחודית המשיגה עסיסיות מרבית מבפנים וציפוי קריספי במיוחד מבחוץ, כך שהמוצר גם איכותי, הטיגון שהוא עובר הוא מאוד קליל בשונה מכל טיגון שאנחנו עושים בבית והתוצאה טעימה להפליא. כאמא לשלושה צמודים אני מעדיפה לרכוש מארז של עוף טוב, ולהכין בבית לכולם כארוחה כייפית מאשר להזמין מבחוץ מוצרים דומים ובמחירים מופקעים למדי.
קיבלנו לסקירה את הצ'ונגו פופקורן של עוף טוב עם הציפוי הסופר קריספי, בציפוי קלאסי ובציפוי מתובל, ראוי לציין שהמוצר הוא ללא חומרים משמרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטומאט וללא סימון אדום. מיטל טרזי, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב: "מצאנו שהתקופה הנוכחית שינתה את סדרי ואופי הארוחות, ורבים מהצרכנים מחפשים פתרונות טעימים ומהירים למגוון ארוחות והזדמנויות. צ'ונגו מאפשר לאכול שניצלים במגוון הזדמנויות, אם כחטיף שאפשר לנשנש לאורך כל היום ואם כמנה עיקרית בארוחה. צ'ונגו פופקורן עונה על הצרכים החדשים ומציע מוצר איכותי וטעים במרקם עסיסי וקריספי קל ומהיר להכנה , שקשה להפסיק לאכול".
עוף טוב ממנפת במוצריה את ערכי המשק החקלאי בתהליך
שקיים רק אצלה, תהליך "השליטה הרציפה" במסגרתו כל תהליך הייצור
מתבצע בבית אחד - עוף טרי שגדל בעמק, בבית של עוף טוב. העוף הטרי מגיע למפעל במשק
עצמו, בו מתבצעת הכנת המוצר. המוצר נכנס להקפאה מיד לאחר ההכנה כדי לשמור על כל
הטוב שבמשק.
את הצ'ונגו פופקורן מכינים ממש בקלילות בבית, על
מחבת, בטוסטר אובן, בתנור, בטוסטר לחיץ, ממש בכולם אפשר להכין אותו וליהנות ממנו
ומטעמו הקראנצ'י בחוץ ורך במיוחד מבפנים. את הצ'ונגו פופקורן כייף לאכול כחלר
מארוחה, תוך כדי כחטיף יחסית בריא במהלך היום, בין לבין הפגישות בזום ובכלל
הצ'אנקים הם קטנים ונוח לאכול אותם בזריזות שנדרשת בימים אלו.
את שני המוצרים החדשים בסדרת צ'ונגו פופקורן, ניתן
להשיג בכל רשתות השיווק והמרכולים. מחירה של אריזה המכילה 600 גרם: 29.90 -
32.90 ₪. המוצרים בכשרות: כשר למהדרין בהשגחת הרב א.ד. אוירבך ובכשרות
מהדרין רבנות אזורית עמק המעיינות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה