![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6YWJ54ds-ez7WpuyCZi95V5DM6CB8fq11CNkR1ailrgpG7D8Z9-NoS-bzOvQMu9ux_Y3qf_Xmppt7LYXJnTDLAMiGXyv0yFLOBB5nMolJw0JS7KH4mDiC4hp3Wepv_ETxYtUo9tdPxK9O/s1600/1596962802712602-1.png)
ענבל טרופ קירש, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב: "הצרכנים הישראלים מעריכים מוצרים איכותיים ואינם מתפשרים על הטעם ועל נוחות השימוש. לצד אלה הם מחפשים גיוונים ומענים לצרכים המשפחתיים. צ'ונגו הוא סגמנט חדש ומיוחד שעד כה לא הכרנו במקררי השניצלים". עוד מוסיפה טרופ קירש: "במחקרים שערכנו מצאנו שרבים מהצרכנים בוחרים לאכול שניצלים במגוון הזדמנויות – כמנה עיקרית בצלחת או בפיתה, כנשנוש ואפילו כחטיף לאירוח לצד מתבלים וירקות. הצורה הייחודית של הצ'ונגו מאפשרת לצרוך אותו בכל עת ובכל צורת הגשה. צ'ונגו עונה על הצורך הזה כמו גם על הצרכים של ההורים העסוקים ועל הצרכים של הצעירים הפעלתניים ומציע מוצר איכותי וטעים במרקם עסיסי וקריספי שטרם טעמנו כמותו".
אז הלכנו על ארוחה סטנדרטית אצלנו שכולל אורז, צ'ונגו וסלט, אחלה ארוחה ובסך הכל כללה הכנות של כ-20 דקות. מלבד זה שניתן לשלב את הצ'ונגו בארוחת ביתיות, הם גם אחלה של פתרון לארוחה ארוזה לטיולים, לצהרון, בתוך פיתה, לבד עם ירקות, הם ממלאים ומשביעים ומהווים פתרון ראוי לארוחה טובה.
מלבד זה היה לי חשוב להראות איך הם נראים החל מהשקית שבא הם מגיעים ועד ההכנה וההגשה שלהם, הם שומרים נהדר על הצורה שלהם והדבר היחיד שלא ניתן להמחיש לכם זה את הקראנץ' שבביס.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה