GREENY מותג מזון הבריאות האורגני השיק את שמן אגוזי מלך, המופק בכבישה קרה, בעל טעם וארומה עשירים. השמן, מתוצרת חברת
"אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך של כבישה
קרה, השומרת על ערכיו הבריאותיים של השמן.
לשמן ריח וטעם נהדרים, ניסיתי להכין איתו בצק לפיצה, מוקפץ ודג בתנור. הוא תורם רבות לרכות האוכל, לטעמו ולריחו.
מומלץ לאחסן במקרר או במקום
חשוך וקריר, מתחת ל- 20 מעלות.
כשר בד"צ בית
יוסף.
מחיר: 55 ₪ לבקבוק של 250
מ"ל. מחיר השקה במבצע עד סוף נובמבר: 1+1 חינם.
להשיג ברשת לגעת באוכל
ובחנויות טבע מובחרות.
הצעה
למתכון: נתחי דג סלמון טריים, עם שום ושמן אגוזי מלך
(שתי מנות)
מצרכים:
2 נתחים של פילה סלמון טרי, עם העור
2-3 כפות שמן אגוזי מלך בכבישה קרה
2-3 שיני שום, חצויות
מלח גס ופלפל שחור גרוס
1-2 כפיות שמן זית עדין (0.5% חומציות)
אופן ההכנה:
לעסות את נתחי הסלמון בשמן אגוזי מלך ולהניח
בצד ל-10 דקות.
לחמם במחבת נון-סטיק את שמן הזית, להוסיף את
השום, מלח ופלפל (לפי הטעם) ולערבב. להוסיף את הדג – צד העור על המחבת, ולחמם כמה
דקות. להפוך לצד השני (הדג אמור להתרומם בקלות מהמחבת. אם קצת נדבק, לחכות עוד כמה
שניות), וזהו. בתיאבון
·
הצעת הגשה: להגיש עם אגוזי מלך קלויים או
מוקפצים במחבת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה