פסטת צינורות מסדרת פלוס של אסם-הרתחתי מים עם כף שמן וכפית מלח, 20 דקות ולא לפי הוראות יצרן שכן עבורינו זה הרגיש לי קשה מידי
לבלילה-
חבילת טוב טעם
חצי נפוליאון טבעי
חצי כוס חלב
מעט מלח
חצי כוס גבנצ
לערבב הכל יחד
להעביר את הפסטה ל-2 תבניות אינגליש,
מעליהן לשפוך את הבלילה
ומעליה לפזר גבנצ-בערך חצי כוס גבנצ מגורדת
להכניס לתנור ל-20 דקות על 160 מעלות+5 דקות על 220 מעלות להשחמה
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה