מתכון למג'דרה ב-5 דקות
ה-סוד שלי העיקרי במתכון הזה, הוא כמובן העובדה שאני משרה קטניות ללילה וביום למחרת שוטפת ומחלקת אותם לשקיות/קופסאות לפי כמות של כוס.
בדרך הזו אני תמיד מוכנה בשלוף לכל תבשיל עם קטניה.
המתכון:
2 כוסות אורז
כוס עדשים
חצי בצל גדול קצוץ
3 שיניי שום או 2 שיניי שום מתבנית דורות
עשבים-לפי מה שטעים לכם (אני לא תמיד מוסיפה, הפעם הוספתי כוסברה)
2 כפות שמן לטיגון
2 ו-3/4 מים
מטגנים בצל ושום, מוסיפים את האורז, אחרי 2 דקות לערך מוסיפים את העדשים והמים.
מגיעים לרתיחה, מנמיכים ולאחר כ-15 מערבבים ומכבים את האש.
בתיאבון!!!
ה-סוד שלי העיקרי במתכון הזה, הוא כמובן העובדה שאני משרה קטניות ללילה וביום למחרת שוטפת ומחלקת אותם לשקיות/קופסאות לפי כמות של כוס.
בדרך הזו אני תמיד מוכנה בשלוף לכל תבשיל עם קטניה.
המתכון:
2 כוסות אורז
כוס עדשים
חצי בצל גדול קצוץ
3 שיניי שום או 2 שיניי שום מתבנית דורות
עשבים-לפי מה שטעים לכם (אני לא תמיד מוסיפה, הפעם הוספתי כוסברה)
2 כפות שמן לטיגון
2 ו-3/4 מים
מטגנים בצל ושום, מוסיפים את האורז, אחרי 2 דקות לערך מוסיפים את העדשים והמים.
מגיעים לרתיחה, מנמיכים ולאחר כ-15 מערבבים ומכבים את האש.
בתיאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה