יום חמישי, 30 בנובמבר 2017

רוטב אלפרדו מנצח ומהיר


רוטב אלפרדו קל ומהיר:
אמור להתאים לכחצי קילו פסטה מבושלת
1 שמנת חלבית/צמחית 500 מל
3 שיני שום=3 יחיגות מתבנית של דורות
2 סלסלות פטריות טריות
מעט אגוז מוסקט מגורד
מלח לפי הטעם
10 גרם חמאה

הוראות בישול:
לחמם מחבת ולשים בה את החמאה
לכתוש את השום ולטגן עד להזהבה
לחתוך את הפטריות ולהוסיף אותן-מידי פעם להקפיץ עד שהם משחימות מעט
להוסיף את השמנת והתבלינים
להרתיח ולאחר מכן להמשיך לבשל על אש נמוכה כמה דקות
להוסיף את הפסטה שהכנו מראש לפי הוראות יצרן
ובתיאבון!!!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...