מצרכים לבסיס
עוגיות שנשארו/פתי בר
שוקולד עלית ממולא נוגט
לעוגת גבינה ושוקולד לבן
2 גביעים שמנת חמוצה
1 סוכר וניל
גביע שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
25 גרם חמאה
קונפיטורת תותים איכותית
ללא סוכר
אופן ההכנה: לבסיס-לטחון
את הפתי בר עם שוקולד הנוגט להקציף את השמנת עם הסוכר וניל להמיס את השוקולד הלבן
עם החמאה-בן מארי, מיקרוגל-איך שנוח לכם, בפולסים, כדי שלא ישרף כשהתערובת מתקררת,
יש לערבב לתוכה את השמנת החמוצה וכעת לערב את 2 התערובות יחד להגשה מעט פירורי
עוגיות כמות נכבדת של עוגת שמנת 2 כפיות של קונפיטורת תותים לייצב במקרר לפחות
לשעתיים לפני הגשה בתיאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה