יום רביעי, 15 ביולי 2020

פסטה שום, שמנת ופרזמן- מתכון קל וטעים





אני אוהבת פחמימות, זהו, לא צריך להוסיף יותר. :)
מתכון לפסטה מעולה ב-5 דקות של הכנה וטעם שכולם יבקשו מכם מתכון. 

פסטה שמנת שום ופרמזן, עם פסטה עבה וטעימה של אסם. 

מצרכים 
חצי קילו פסטה
500 מל שמנת מתוקה 
5 שיני שום כתושות 
מעט גרידת אגוז מוסקט 
 מלח לפי הטעם 
50 גרם פרמזן מגורדת לרוטב
50 גרם פרזמן מגורדת להגשה 
50 גרם חמאה+כף שמן זית 

הוראות הכנה
במקביל להכנת הפסטה בהתאם להוראת היצרן יש לחמן סיר נוסף ולהתחיל בבישול השום והחמאה יחד, עד שהשום זהוב אבל לא  חרוך יתר על המידה. לאחר מכן יש להוסיף את השמנת עד לרתיחה ולהנמיך את האש.  תוסיפו את  הפרזמן המגורדת ערבבו טוב טוב ולאחר מכן הוסיפו התבלינים לפי טעמכם האישי, לזכור שתצטרף גם גבינת פרמזן העת ההגשה  ולא להמליח יותר מידי...

ולסיום ערבבו את הפסטה בסיר הרוטב ובעת ההגשה וכשהפסטה עדיין חמה, גרדו פרמזן. 

קל, טעים ופשוט, בתיאבון 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...