יום חמישי, 11 באוקטובר 2018

מסעדת BOOST FM- נותנת בוסט לבלוטות הטעם

נפתחה בתל אביב מסעדה חדשה שמשלבת בין שתי אהבות שלי, קולינריה ויצירה. המסעדה ממוקמת במרחק קצר מהיכל נוקיה, ביד אליהו, רחוב הנירים 1, מסעדה עם קונספט חדשני שמשלב בין אוכל איכותי, עם חומרי גלם ברמה גבוהה, לבין מוסיקה חיה ותערוכות פופ אפ שונות.
את המקום מקשטים ציוריו של האומן רמי מאירי, מקסים בפני עצמו, הוא גם אחראי לשחזור ציור הקיר המופלא שהתגלה בשיפוץ המקום והוחלט להחזירו לחיים.


הציור ששוחזר והבמה להופעות האינטימיות

שף המסעדה, שמנהל את המטבח ביד רמה ובשקט מופתי (ישבנו צמוד למטבח)  הוא  שף איליה סוזין, שעובד בתחום שנים ארוכות, אשר החל את דרכו במסעדת דיקסי, משם התקדם להיות סו שף במסעדות פטרה וקנקון, כשבקנקון קודם ל שף המסעדה. 

תפריט המסעדה פונה לקהלים שונים, לארוחות חברתיות, לדייט זוגי, ארוחת משפחתית לציון מאורע ועוד. האוירה נעימה, המוסיקה LIVE  מוסיפה מימד נוסף שאין בכל מקום והסאונד נעים לאוזן מאוד ומאפשר לדבר ולצחוק תוך כדי במסעדה מבלי להרים את הקול.

קצת על המנות שאכלנו... מנות ראשונות
סלט קיסר נהדר- אחד מסלטי הקיסר הכי טעימים שאכלתי, מורכב מלבבות חסה קרנצ'יות וטריות, עם קרוטונים מתובלים, בליווי אנשובי נהדר, רוטב קיסר וכמובן פרמז'ן


פטריות בשתי וריאציות- רבעי פטריות, יין, חמאה, פטרוזליה, המנות הגיעו במחבת לוהטת כשאחת מהן עם שמנת והאחת ללא, עד היום לא אכלתי מנה ראשונה כזו. תמיד זה היה הליווי למנה ופה זו מנה ראשונה בפני עצמה, המנה מנחמת, טרייה וטעימה להפליא


פטריות בשמנת
פטריות ביין וחמאה

 מנת הקרפצ'יו,מנה מעולה בפני עצמה, אשר מורכבת מסינטה עגל, סלטון קטן בצידה, אשר מכיל עגבניות שרי, שום קונפי, שמן זית ועלי רוקט נותן אפשרות לרענון החיך בין ותוך כדי אכילת פרוסות הסינטה עגל והפרמז'ן.


מנה נוספת שהתרשמנו ממנה לטובה, היא מנת החציל הקלוי עם טחינה,סלט עגבניות פיקנטי וטוסטונים.
המנה הגיעה חמה וטעימה להפליא, ריח החציל ניכר באפנו וללא ספק היווה זה השלים לנו את החוויה.



מנה נוספת שהיפנטה אותנו קודם כל בשל יופיה והאסטטיקה שניחנה בה, היא מנת הסביצ'ה מוסר ים,
אשר מכילה כמובן מוסר ים קצוץ, עגבניות, בצל ירוק וסגול על מנע יוגורט ונענע

בנות ביניים 
מנת שירמפס בשמנת ושום, מנה מעולה! השרימפס היו עשויים במידה טובה, הרוטב סמיך בצורה יוצאת דופן עם מרקם נעים לחיך ובשל הגעתו על המחבת המנה נשמרה חמה עד שסיימנו לאכול ממנה, זו מנה שהזמנו פעמיים מרוב שעפנו עליה. 




מנות עיקריות
כקרניבורית ידועה, אני תמיד בודקת במסעדות את הסטייק, כמה שיותר בשר, עדיף ;)
סטייק אנטריקוט בליווי ירקות אנטיפסטי , צ'ימיצ'ורי ורוטב יין מתקתק. 
אחת מהמנות המועדפות עליי


מנת מולים- מול מרינייר, מנת מולים גדולה, יין לבן, שום, שמנת, פטרוזיליה.
אני באופן אישי פחות מתחברת למרקם של מולים ולכן לא אכלתי אותה, מביני עניין בתחום אהבו מאוד את טעם הרוטב המיוחד שליווה את המולים ואף הסבירו שלא פשוט להביא את המולים לבישול נכון כפי שנעשה פה.



פילה לברק בקראסט טעים ויוצא דופן, שני נתחים שעשויים נכון ובמידת עשייה טובה ומתפרקת, 
על מצע פירה מפנק עם חמאה ושמנת 



פילה סלמון עם עשבי תיבול, בליווי פירה וזוקיני נהדר מוגש עם רוטב יין מתקתק 



היו מנות אחרונות שנראות נפלא!!! אנחנו הגענו לשיא שלנו ולא יכולנו להכיל יותר. 
המנות שהוגשו לנו היו ביד רחבה ואותנו הביאו לקצה. 
זו סיבה מספיק טובה בעיניי לשוב למסעדה שכל כך נהננו בה ולבחור באופן שונה מנות כך שנגיע גם למנות אחרונות שוות. 

המסעדה במהלך השבוע מציע תפריט עסקיות שנע בין 35 שקלים ל- 60 שקלים וכולל שתייה קרה מגוונת. 

להזמנת מקומות ניתן להתקשר ל- 03-946-3438

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...