יום שני, 14 במרץ 2022

"פסטה ריקו" - סדרת פסטה פרימיום במילוי בשר ועוף


" פסטה ריקו" השיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה במילוי בשר: טורטליני ראגו, טורטליני עוף ואניולוטי ראגו . פסטה פרמיום טרייה במילוי בשר בסטנדרט איכות מעולה, 100% חיתת דורום עם אחוז חלבון גבוה, עשויה בשיטה איטלקית רגילה  . הסדרה כוללת 3 טעמים: טורטליני ראגו, טורטליני עוף וולוטי ראגו בשימוש בבשר בקר ועוף מובחרים

אינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, קלה להכנה ישר מהמקפיא.

 



היתרונות התזונתיים של הפסטה הטרייה ולמה כדאי לבחור דווקא בה, לפי שף רן מיכאלי, שף ראשי של חברת "פסטה ריקו", לפסטה הטרייה יתרונות רבים. היא עשויה 100% קמח דורום איטלקי איכותי ועשיר בחלבון – 13 גר' חלבון ב-100 גר' קמח, מים ובחלק מהסוגים יש גם ביצים (הפסטות שאינן מכילות ביצים עשויות מקמח ומים הן גם טבעוניות). הפסטה היבשה רכה יותר מהפסטה היבשה וזמן הבישול שלה אורך פחות מטרי מזמן בישולה של הפסטה היבשה. לפסטה הטרייה יש מרקם מושלם בזכות אופן הייצור שלה - בשיטה המסורתית הייצור של הפסטה נעשה על ידי מעבר בתוך ראשי ברונזה ייחודיים מה שמעניק לפסטה הטרייה את המראה המעט מחוספס שלה, שתורם לכך שהרוטב נתפס עליה בצורה מושלמת הפסטה הטרייה נהדרת עם רטבי שמנת וכן עם רוטבי. עגבניות עשירים ושמן זית איכותי. הפסטה הטרייה חייבת להישמר בקירור,היא אוהבת יותר ופחות את היובשן. למצוא במקררים של רשתות השיווק השונות. הפסטה הטרייה נמכרת שונות: פסטה במגוון רחב של צורות, פסטה ממולאת במילויים שונים: רביולי, פלין ועוד.

פסטה טרייה איכותית היא פסטה שאינה מכילה מוצר משמרים, אבקות בעי מאכל ושומרת על שיטות הכנות טבעיות אשר מקנות לפס הטרייה את הטעם והמרקם הייחודי שמאפיינים אותה. פסטה טרייה לרוב לא עוברת תהליכי עיבוד, ולא עוברת תהליכי ייבוש כללי. אפשר למצוא בחנויות, פסטה טרייה באריזות מסחריות, פסטה טרייה זו הוכנה בתשומת לב רבה ובהשקעה וכיוון שהיא איננה מעובדת, נש בהמרים כל הערכים התזונתיים כהלכה וגם טעמה נפלאה והמרקם שלה נגיס ובשרני. יש לנו טעם של עוד.

 

מחיר מומלץ לצרכן: החל מ- 29.90 ₪ לאריזת 300 גרם.

כשרות: בשרי, בהשגחת רבנות מגדל העמק.

 

 

המאמר באדיבות חברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה בשיטה איטלקית חברתית איטלקית . https://pastaricco.com/

 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...