נקניק סלמי מעושן חדש נוסח איטלקי, ללא גלוטן, מיוצר משילוב בשרים של הודו ובקר, מתובל בגרעיני פל שחור שלמים, נהדר בכריכים וכתוספת למאפים בתנור, מרקים ותבשילים • הנקניק ישווקיזת 300 גרם ויצטרף לסדרת הנקניקים הים המובחרים של מע יחיעם
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה נקניק חדש בסדרת הנקניקים היבשים: סלמי פפרוני. נקניק מעושן נוסח איטלקי, ללא גלוטן, מעולה שימוש בכריכים, מאפים בתנור, מרקים ותבשילים. הנקניק החדש מיוצר מערובת בשרים של הודו ובקר ובתיבול אופייני ופיקנטי, ישווק באריזת 300 גרם ויימכר בסטנד הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם ברשתות המזון.
סדרת הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם כולל נקניקים מובחרים המיוצרים מנתחי בשר הודו ובקר, טעם עשיר ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר. בין מוצרי הסדרה, סלמי מעושן, סלמי גלילי, קבנוס קלאסי, קבנוס פפרוני ועוד. בנוסף, מייצרת יחיעם נקניקי בוטיקים את הפרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, שרוולט ועוד. לאחרונה השיקה יחיעם סדרת נקניקיות פרמיום חדשות חדשות נקניקיות צ'וריסו ונקניקיות נוסח צרפתי ונקניקיות בקר נוסח אמריקאי הזוכות להצלחה. כל מוצרי מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, העובד החברה כ- 150 עובדים הירוק והמקסים של הגליל המערבי.
אומר תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", "אנו שמחים לרענן את קטגוריית הנקניקים היבשים ולצרף נקניק חדש, סלמי פפרוני. טעמו של המוצר משובח ביותר ואנו בטוחים שקהל לקוחותינו ייהנה ממנו מאוד".
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות טפסים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 22.90 ₪ לאריזת 300 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה