יום ראשון, 4 בנובמבר 2018

GREENY מותג מזון הבריאות האורגני השיק את שמן אגוזי מלך




 GREENY  מותג מזון הבריאות האורגני  השיק את  שמן אגוזי מלך, המופק בכבישה קרה, בעל טעם וארומה עשירים. השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו הבריאותיים של השמן.
 לשמן אגוזי המלך איכויות רבות, הוא עשיר באומגה 3, תורם להורדת רמת הכולסטרול הרע בדם, יש בו נוגדי חמצון רבי עוצמה ועוד,  "הנטורופתית יערה כהן איכילוב מציינת, שלשמן אגוזי מלך איכויות בריאותיות רבות: "השמן עשיר באומגה 3 – חומצות שומן חיוניות התורמות להורדת רמות הכולסטרול הרע בדם (LDL). הוא מסייע בשיפור פעילות הלב וכלי הדם, לתפקוד תקין של תאי המוח ושיפור הזיכרון, ולחיזוק המערכת החיסונית. השמן גם עשיר בוויטמין E – נוגד חמצון רב עוצמה ובמינרלים חשובים בהם אבץ, מגנזיום ואשלגן".

לשמן ריח וטעם נהדרים, ניסיתי להכין איתו בצק לפיצה, מוקפץ ודג בתנור. הוא תורם רבות לרכות האוכל, לטעמו ולריחו. 
מומלץ לאחסן במקרר או במקום חשוך וקריר, מתחת ל- 20 מעלות.

כשר בד"צ בית יוסף.

מחיר: 55 ₪ לבקבוק של 250 מ"ל. מחיר השקה במבצע עד סוף נובמבר:  1+1 חינם.

להשיג ברשת לגעת באוכל ובחנויות טבע מובחרות.   

הצעה למתכון: נתחי דג סלמון טריים, עם שום ושמן אגוזי מלך
 (שתי מנות)
מצרכים:
2 נתחים של פילה סלמון טרי, עם העור
2-3 כפות שמן אגוזי מלך בכבישה קרה
2-3 שיני שום, חצויות
מלח גס ופלפל שחור גרוס
1-2 כפיות שמן זית עדין (0.5% חומציות)

אופן ההכנה:
לעסות את נתחי הסלמון בשמן אגוזי מלך ולהניח בצד ל-10 דקות.
לחמם במחבת נון-סטיק את שמן הזית, להוסיף את השום, מלח ופלפל (לפי הטעם) ולערבב. להוסיף את הדג – צד העור על המחבת, ולחמם כמה דקות. להפוך לצד השני (הדג אמור להתרומם בקלות מהמחבת. אם קצת נדבק, לחכות עוד כמה שניות), וזהו. בתיאבון
·        הצעת הגשה: להגיש עם אגוזי מלך קלויים או מוקפצים במחבת.


לפרטים: www.greenyisrael.com



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...