יום שני, 7 במאי 2018

מתכון למק אנד צ'ייז ב-5 דקות


פסטת צינורות מסדרת פלוס של אסם-הרתחתי מים עם כף שמן וכפית מלח, 20 דקות ולא לפי הוראות יצרן שכן עבורינו זה הרגיש לי קשה מידי

לבלילה-
חבילת טוב טעם
חצי נפוליאון טבעי
חצי כוס חלב
מעט מלח
חצי כוס גבנצ
לערבב הכל יחד

להעביר את הפסטה ל-2 תבניות אינגליש, 
מעליהן לשפוך את הבלילה

ומעליה לפזר גבנצ-בערך חצי כוס גבנצ מגורדת

להכניס לתנור ל-20 דקות על 160 מעלות+5 דקות על 220 מעלות להשחמה
בתיאבון.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...