יום ראשון, 24 בספטמבר 2017

מסעדת אלבמה

אחת המסעדות הטובות ביותר שבילינו בהן לאחרונה.
בחרנו להינות מארוחת הטעימות במסעדה, כדי לנסות לחוש את כל מה שמספרים על כמויות וטעמי הבשר השונים.
התחלנו ממנות הבית שמוגשות לשולחן:כרוב כבוש, מעדן שעועית ובקר, וסלט ירקות (שיכול היה להיות קצת יותר מושקע האמת). בנוסף קיבלנו קנקן מים ים נענע טריה.
סוגי הבשר שאכלנו הם: אסאדו, נתח קצבים, סינטה, כבד אווז ופילה. ניתן להחור לאכול גם צוואר לבן ששמעתי שהוא מדהים, אנחנו היינו פחות בעניין.
כל סוגי הבשר שהוגשו היו לא פחות ממדהימים! המעשנת המקומית והגריל מן כמובן, עושים עבודתם נאמנה. 
כל מי שאוכל תזונת פליאו, קרניבור מדופלם, או אנשי בשר במהותם יהנו מאוד מהמסעדה. 
אחד מהגימיקים במקום הוא שאין שתיה למכירה מלבד קנקני מים, כולם הגיעו למסעדה עם צידניות שתייה, זה היה מוזר ומגניב בעת ובעונה אחת. 
המסעדה מומלצת מאוד לכל גיל ונותנת מענה קרניבורי לכל דורש :) 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"ננו גארד אומגה 3"- מהיום קל יותר ונעים יותר לצרוך אומגה 3

  חברת הסטרט אפ הביו טכנולוגית הישראלית ( Granalix ) המתמחה בפיתוח תוספי תזונה ממקור טבעי באמצעות ננו טכנולוגיה, משיקה את ננו גארד אומגה ...